PostHeaderIcon Smash the cake

Smash the cake

Cake Smash is al razend populair in Amerika en dat is niet verwonderlijk! Dit is een geweldige en verrassende fotoshoot met je kindje en een heerlijke taart in de hoofdrol. Er word speciaal voor jullie kindje een prachtige vrolijke taart gemaakt in de kleuren die jij wilt. Dat is baby- of kinderfotografie met een feestelijk tintje, inclusief plakkerige handjes & vieze gezichtjes. Geweldige foto’s die je eventueel ook kunt gebruiken als uitnodiging voor de verjaardag van je kleine. Klik hier om meer foto's te bekijken.

Het beste is als het kind rond de 1 jaar oud is en zelfstandig kan zitten. Maar ook voor oudere kinderen die bijna jarig zijn is dit een erg leuke fotosessie. Een fotoshoot waarbij jouw kind ongegeneerd met taart mag spelen, terwijl de mooie foto’s worden gemaakt. De lol die hij of zij heeft met het taartje. En ook de ondeugende blikken omdat dit normaal gesproken natuurlijk niet mag ;)

Deze shoot plannen we voor de verjaardag van je kindje. Tijdens de shoot is het één groot feest jullie thuis en kan je kind zich lekker uitleven op de taart. Ik neem mijn mobile studio mee en in overleg met jullie neem ik ook ballonnen en slingers mee of leuken we het op met jullie eigen accessoires. En ik zal natuurlijk een lekkere taart meenemen!

Bij de cake smash shoot krijg je het volgende:

  • 30 minuten fotografie
  • Een setting met slingers, waaiers, ballonnen etc naar keuze
  • 20 digitale bestanden op hoge resolutie.
  • Optioneel: een prachtig taartje in kleur naar keuze.

Wil je graag dat ik het taartje voor je verzorg, kan dat tegen meerprijs geregeld worden. Tevens is het mogelijk om vooraf nog wat foto's van jullie als gezin te maken. Dan krijg je 10 foto's extra. Klik hier voor de prijzen!

We beginnen de fotoshoot met wat leuke foto’s van je kindje tussen de slingers en ballonnen. Niet veel later zetten we die overheerlijke taart erbij. En dan maar afwachten wat jullie kindje gaat doen en vooral veel foto’s schieten! Lekker vies worden maakt het plaatje compleet.

Het mooist is als je kindje (vooral bij jonge kinderen) een bloot bovenlijfje heeft met alleen een broekje of rokje aan. Accessoires bij meisjes zoals een tule rokje, elfenvleugels en een haarbandje staan ook ontzettend schattig en feestelijk. Bij jongens kun je denken aan een thema en hiervoor wat attributen meenemen en de kleertjes erop af stemmen. Wat ideetjes voor jongens zijn petjes, stropdasjes, een strik om de hals, een grote "nerd-bril" etc. Ik heb zelf ook een aantal leuke items in beheer, vraag ernaar bij de boeking.

Boek deze shoot ruim voor de eerste verjaardag, zodat er nog voldoende plek is. Houd er rekening mee dat het tot 3 weken kan duren voordat je de foto’s toegestuurd krijgt.