PostHeaderIcon Smash the cake

Een Cake Smash fotoshoot is razend populair en dat is niet verwonderlijk! Dit is een geweldige en verrassende fotoshoot met je kindje en een heerlijke taart in de hoofdrol. Er word speciaal voor jullie kindje een prachtige vrolijke taart gemaakt in de kleuren die jij wilt. Dat is baby- of kinderfotografie met een feestelijk tintje, inclusief plakkerige handjes & vieze gezichtjes. Met geweldige foto’s als resultaat, die je eventueel ook kunt gebruiken als uitnodiging voor de verjaardag van je kleine. Klik hier om meer foto's te bekijken.

Het beste is als het kind rond de 1 jaar oud is en zelfstandig kan zitten. Maar ook voor oudere kinderen die bijna jarig zijn is dit een erg leuke fotosessie. Een fotoshoot waarbij jouw kind ongegeneerd met taart mag spelen. De lol die hij of zij heeft met het taartje. En ook de ondeugende blikken omdat dit normaal gesproken meestal niet mag ;)

Deze shoot plannen we vóór de verjaardag van je kindje. Tijdens de shoot is het één groot feest en kan je kind zich lekker uitleven op de taart. We spreken vooraf door wat jullie wensen zijn. Ik richt mijn studio van tevoren helemaal naar jullie wens in, met bijvoorbeeld ballonnen, waaiers, pompons en slingers of andere items in de gewenste kleuren. Heb je een thema in gedachten (koekiemonster, Mini Mouse, Superman, éénhoorn, jungle, dino, flamenco of wat dan ook) dan kun je dit vooraf aangeven en zelf de extra attributen meenemen. Neem gerust ook andere persoonlijke accessoires mee, zoals favoriete knuffels, een naamslinger of iets anders met de naam van je kindje.

Bij de cake smash shoot krijg je het volgende:

  • 20 tot 30 minuten fotografie (daarna zijn de kleintjes vaak letterlijk en figuurlijk wel verzadigd)
  • Een setting met slingers, waaiers, ballonnen etc. naar keuze
  • 20 digitale bestanden op hoge resolutie.
  • Optioneel: een prachtig taartje in kleur naar keuze. (Ook een gezonde versie mogelijk!)

Wil je graag dat ik het taartje voor je verzorg, kan dat tegen meerprijs geregeld worden. Tevens is het mogelijk om vooraf nog wat foto's van jullie als gezin te maken. Dan krijg je 10 foto's extra. Klik hier voor de prijzen!

We beginnen de fotoshoot met wat leuke foto’s van je kindje tussen de slingers en ballonnen. Niet veel later zetten we die overheerlijke taart erbij. En dan maar afwachten wat jullie kindje gaat doen en vooral veel foto’s schieten! Lekker vies worden maakt het plaatje compleet.

Het mooist is als je kindje (vooral bij jonge kinderen) een bloot bovenlijfje heeft met alleen een broekje of rokje aan. Accessoires bij meisjes zoals een tule rokje, elfenvleugels en een haarbandje staan ook ontzettend schattig en feestelijk. Bij jongens kun je denken aan een thema en hiervoor wat attributen meenemen en de kleertjes erop af stemmen. Wat ideetjes voor jongens zijn petjes, stropdasjes, een strik om de hals, een grote "nerd-bril" etc. Ik heb zelf ook een aantal leuke items in beheer, vraag ernaar bij de boeking.

Boek deze shoot ruim voor de eerste verjaardag, zodat er nog voldoende plek is. Houd er rekening mee dat het tot 3 weken kan duren voordat je de foto’s toegestuurd krijgt.