PostHeaderIcon Buikschilderij

In blijde verwachting?

Een unieke ervaring voor als je in verwachting bent, is een buikschildering! (Ook wel bellypaint genoemt). Hierbij combineer ik de fotografie met het kunstschilderen.

Je kunt je buik op ontzettend veel verschillende manieren laten schilderen. Het handigst is dat je zelf wat plaatjes of ideeën meebrengt. Ik probeer aan al je wensen te voldoen! Als jullie zelf ideeën hebben, laat het me weten en we bespreken samen de mogelijkheden. Na het schilderen van je buik, maak ik een korte reportage van jou, eventueel samen met partner en kinderen.

Tevens kun je de foto van de buikschildering mooi gebruiken als uniek geboortekaartje! Hiervoor kun je bijvoorbeeld de naam van het kindje door mij op een mooie manier op je buik laat schilderen. Of natuurlijk een heel andere afbeelding, maar net wat jullie willen! De foto's kun je ook leuk uit laten vergroten (of op canvas laten drukken) voor op de babykamer.

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. Het beste tijdstip voor een buikschilderij is rond 33 - 37 weken, als de buik goed zichtbaar en mooi rond is, maar de baby nog niet helemaal is ingedaald. Maak tijdig een afspraak, om teleurstelling te voorkomen.

Klik hier voor de scherpe prijzen voor deze geweldige ervaring! Tevens ook mogelijk in combinatie met een zwangerschapsreportage tegen forse korting! En nu ook in babyshower-arrangement met een High Tea en een buikschildering, om samen met je vriendinnengroepje cadeau te doen aan de zwangere.