PostHeaderIcon Locaties

In mijn studio

Ik heb een studio aan huis in Hantum (in de kop van Friesland, 5 minuten ten Noordwesten van Dokkum) waar ik zowel een witte als een zwarte achtergrond heb hangen. Je kunt gerust meerdere kledingsetjes meenemen. Tevens heb ik een kast vol met attributen, waar je volop gebruik van mag maken. Denk aan kistjes en kratjes om op te zitten, mandjes voor kinderen om in te zitten of leuke accessoires om de ruimte wat mee aan te kleden.

Bij jou thuis

Meestal kom ik bij je thuis voor het fotograferen van een newborn-shoot of voor minder mobile personen. Ik neem altijd een zwarte achtergrond en frame mee die ik simpel en snel bij jou in de (huis)kamer op kan zetten. Trek bij voorkeur kleding aan die niet te donker van kleur zijn, wegens het zwarte doek. Kijk hier voor meer kledingadvies. Bij een newbornfotosessie neem ik -naast mijn zwarte kleed- nog meerdere achtergrondjes mee zodat we wat kunnen variëren. Voor een reportage met (newborn)baby’s neem ik ook eigen artikelen mee, zoals bijvoorbeeld mandjes, kratjes, schapenvachtjes etc. Deze vorm van fotografie is ook ontzettend leuk voor geboortekaartjes. Maak vooraf je eventuele wensen kenbaar.

In de natuur

Foto's maken in de natuur geeft een prachtig naturel beeld en we kunnen er eindeloos mee variëren. Denk aan het bos, op het strand, zeedijk of park. Kinderen zijn vaak op hun best in de buitenlucht. Spelenderwijs ontstaan er vaak prachtige foto-momenten.

Sommige steden, dorpen of gebouwen lenen zich ook uitstekend als achtergrond of locatie. Vele prachtige gebouwen (denk aan kerken of treinstations) zijn openbaar, en zijn vaak ook uitermate geschikt voor een shoot, mits er natuurlijk niet teveel toerisme aanwezig is. Zo ben ik zelf ontzettend fan van de Broerekerk te Bolsward!

Mocht het weer tijdens een afspraak niet mee zitten, dan zoeken we hier een oplossing voor (bijvoorbeeld uitwijken naar mijn studio) of maken we gewoon een nieuwe afspraak, zonder bijkomende kosten, behalve de reiskosten.