PostHeaderIcon Prijzen

 • Reiskosten vanuit Hantum (kop van Friesland): hiervoor vraag ik een bijdrage van €0,40 per kilometer. Berekend met Google Maps. Tevens worden evt. parkeerkosten in rekening gebracht.

 • De foto's die ik tijdens jouw/jullie sessie maak, krijg je na zo'n 3 weken via een link van We-Transfer toegestuurd, waarmee je de foto's kunt downloaden.
 • Fotografie voor zo'n 45 minuten voor 1 of 2 personen: € 75,- in mijn studio in Hantum, bij jou thuis of op locatie. Je krijgt 20 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo). Deze vorm van fotografie geldt bijvoorbeeld voor zwangerschapsfotografie, kinderfotografie, gezinsfotografie en portretfoto's, etc.
 • Per extra volwassene: € 9,- per sessie
 • Per extra kind (tot 12 jaar): € 7,50 per sessie
 • Newbornshoot: Voor de newbornshoot kun je kiezen uit verschillende pakketten:

  Pakket "BRONS" -> Lifestyle sessie - dagelijkse handelingen staan centraal - ongeposeerde fotografie

  Een lifestyle sessie duurt max. 90 minuten en kost € 100,- inclusief 20 digitale foto's (in hoge resolutie, zonder logo). De focus ligt op alles rondom de dagelijkse handelingen van de verzorging van jullie kindje. Dus bijv. het badderen, (borst)voeding geven, knuffelen etc. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 maanden na de geboorte.

  * Pakket "ZILVER" -> Baby staat centraal - geposeerde fotografie

  Je krijgt 20 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo) voor de prijs van € 145,- Hierbij ligt de focus puur op het baby'tje zelf. Ik kom max. twee uren bij jullie thuis fotograferen. Ik neem mijn mobiele studiootje en allerlei attributen waar je uit kunt kiezen mee. Vooraf kun je aangeven welke spulletjes/poses/kleuren/achtergrondjes je aanspreken. We doen zo'n 2 tot 3 verschillende settingen, mits de baby zich natuurlijk fijn voelt! Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte.

  * Pakket "GOUD" -> Zowel baby als gezin staan centraal - geposeerde fotografie

  Voor dit pakket geldt dat ik max. drie uren bij je aanwezig zal zijn, en hierbij zitten ook gezinsfoto's ingesloten; baby met mama, met papa, gezamenlijk, met eventuele broertjes en/of zusjes etc. Ook hiervoor neem ik mijn mobiele studio en accessoires mee. Je krijgt bij dit pakket 30 bewerkte foto's op hoge resolutie doorgestuurd. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte. We doen zo'n 2 tot 3 settingen met de baby alleen en evt met broer/zus erbij, en daarna nog een aantal settingen met het hele gezin. De kosten hiervoor bedragen € 170,-

  *  Excl. reiskosten.

 • Bruidsfotografie: momenteel fotografeer ik alleen de huwelijksreportages in bijv. bos of park met het bruidspaar en eventuele kinderen. Dit voor slechts 85 euro per uur! Vaak heb je dan aan een uur (of soms 2) al voldoende voor een heel mooie reportage. Uitgebreidere bruiloften fotografeer ik vooralsnog niet meer. Ideaal voor low-budget huwelijksfeesten!!
 • Buikschilderij: Je kunt kiezen uit drie pakketten:
  *  Brons: Hierbij krijg je een buikschildering naar keuze zónder fotografie voor € 95,- Totale duur: ongeveer 60-80 minuten.
  *  Zilver: Dit betreft een buikschildering inclusief een korte fotoreportage met zo'n 10 foto's voor € 125,- in totaal. Totale duur: ongeveer 80-100 minuten.
  * Goud: Bij dit pakket krijg je vooraf een zwangerschapsreportage van een halfuur en krijg je 20 zwangerschapsfoto's. Daarna maak ik de bellypaint en krijg je ook hiervan nog een korte fotoshoot inclusief 10 foto's. Dus 20 foto's in totaal!! Dit alles voor slechts € 145,- Totale duur: ongeveer 100-120 minuten.

 • 3D beeldje: Je kunt jezelf of je geliefden laten vastleggen in een 3Dbeeldje, welke uitgeprint wordt door een echte 3D-printer, hoe leuk is dat! Hoe groter het beeldje, hoe hoger de prijs. De grootte varieert tussen de 7 en 15 en de prijs tussen de € 100,- en € 200,-. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave op maat of meer info.

 • 3D Lifecasting: laat handen (of voeten) vastleggen in een prachtig gedetailleerd gipsen beeld! Vanaf 60 euro, voor één hand. Per extra hand komt er 10 euro bij de prijs op, mits dit in één beeld te vervaardigen valt. Je kunt tot ongeveer 5 handen tegelijk laten gipsen, in één beeld. Wil je liever allemaal 'losse' handen? Dan betaal je voor de eerste hand € 60,- en daarna € 40,- per extra hand.
 • Babyshower: Hiervoor hebben we 3 verschillende arrangementen; allemaal complete pakketten incl. High Tea (€ 15,- p.p./minimaal 6 personen, maximaal 16) bij Bonte Blikvanger te Hallum:
  1. High Tea in combinatie met een buikschildering: € 85,- inclusief minishoot van de zwangere met de bellypaint. Incl. 5 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen). Zorg als organisator voor een topje en legging o.i.d. (een jurk is niet handig aangezien de buik bloot gaat) die de zwangere kan dragen. Wat leuk is, is dat alle deelnemers een voorbeeld van een buikschildering meenemen waarvan ze denken dat deze afbeelding bij de zwangere past. Dan kan ze daaruit een keuze (of combi) maken.
  2. High Tea in combinatie met een gipsbuik: je betaalt de gipsbuik met een korting van 10%. De prijzen kun je hieronder vinden bij het kopje "gipsbuik". De buik kun je gelijk "kaal" meenemen of door mij laten bewerken. (Dit kan een aantal maanden duren...)
  3. High Tea in combinatie met een fotoshoot van de zwangere. Hierbij krijg je 15 digitale foto's van de zwangere dame (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen) en kan ze leuke accessoires gebruiken en verschillende kleding setjes meenemen. Als het een verrassing is, zorg dan als organisator voor wat extra kleding zoals een mooie jurk, Beha of een topje die de zwangere kan dragen. De shoot duurt ongeveer een halfuur. Kosten € 70,-
  Overige kosten: Voor deze babyshower-arrangementen reken ik géén reiskosten. Voor de High Tea betaal je € 15,- p.p. Hierbij inbegrepen zitten diverse gangen met overheerlijke huisgemaakte verse zoete en hartige hapjes. Bij Bonte Blikvanger kun je niet pinnen!
 • Smash the cake: een cake smash fotoshoot kost € 50,- (exclusief taartje.) Je krijgt dan zo'n 20 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie. Dit betreft een shoot van ongeveer 30 minuten, aangezien de concentratie van de bijna-één-jarigen vaak nog niet zo hoog is en ze na een tijdje wel uitgegeten en uit gekliederd zijn ;)

  Voor € 35,- extra regel ik, via een getalenteerden bakster, een prachtig cupcake-taartje voor je kindje, in kleuren en met vormen (bijv. hartjes, sterretjes, naam, datum, figuurtjes etc.) geheel naar eigen wens. In overleg is er heel veel mogelijk.

  Ook een gezonde taart kan geregeld worden. Suikervrij, tarwevrij, notenvrij en/of lactosevrij, Lolkje van "Lekker Sûn" bakt het voor je! Qua kleuren is het aanbod iets beperkter, omdat Lolkje niet met chemische kleurstoffen werkt. De mogelijkheden zijn: roze, geel, oranje, paars en groen. Op deze taart kan leuk versierd worden met figuurtjes als hartjes of sterretjes, maar dan uiteraard van gezonde ingrediënten. Ook kan de taart versiert worden met vruchten, zoals aardbeien en besjes of eetbare bloemetjes (in het seizoen en eventueel tegen meerprijs...) Kosten: € 30,-

  Tevens is het mogelijk om vooraf een korte reportage (zo'n 20 minuten) van jullie als gezin te maken. Hiervoor betaal je slechts € 25,- en krijg je 10 foto's extra. Denk hierbij aan pure (portret)foto's van uw kind, zonder taart en slingers e.d., van eventuele andere kinderen, van het hele gezin bij elkaar, van papa en mama samen, etc.

 • Dierenfotografie: de kosten voor dierenfotografie in de studio bedragen € 40,- voor één huisdier. Per extra dier komt er € 10,- bij. Het maximum aantal dieren is afhankelijk van de grootte van de dieren. Omdat dieren niet zo'n lange concentratie hebben, duurt de shoot ongeveer een kwartier tot maximaal een halfuur. Inclusief 15 digitale foto's. Op locatie kost een dierenshoot € 55,- exclusief reiskosten.
 • Geboortecadeau: met naam en geboortedatum en afbeelding van bijv. geboortekaartje. Erg leuk om te geven én om te krijgen! Het is mogelijk om het geboortekaartje op een allerlei voorwerpen te laten schilderen. Denk aan een kei, klok, stoeltje, (struisvogel)ei, billendoekjesdoosje, koffertje, vogelhuisje etc etc. Sommige items heb ik zelf (vraag naar de mogelijkheden) andere voorwerpen kun je aanleveren. Prijs in overleg, hoe groter het object, des te meer werk en dus hoe hoger de prijs. Ga uit van € 25,- voor kleinere objecten (klok, klompjes etc) tot maximaal € 60,- voor grote objecten als tafeltje/stoeltje. Eventuele verzendkosten bedragen € 10,-

 • Gebrande kunst: hiervan varieert de prijs tussen de € 40,- en € 80,- afhankelijk van de grootte en het gekozen materiaal.
 • Model voor een dag:
  De kosten hiervoor zijn dezelfde als de kosten van een "gewone" shoot, dus € 75,- incl. 2 personen. Per extra persoon komt er € 9,- bij de prijs op.

  En bij model voor een dag heb ik een heel leuke samenwerking met visagiste Kim Waterval van Arte del Bella uit Ternaard. Hiervoor hebben we meerdere pakketten samengesteld om bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeestjes een compleet arrangement aan te bieden:
  * Gouden pakket: voor alle dames visagie + haar vlechten/opsteken/stylen € 17,50 p.p.
  * Zilveren pakket: voor alle dames visagie € 10,- p.p. en voor degene die deze dag in het zonnetje staat (bijv. de jarige of bruid-to-be) wordt als extraatje het haar mooi opgestoken en de nagels gelakt voor € 10,- extra
  * Bronzen pakket: voor alle dames visagie € 10,-
  (Prijzen exclusief fotografie en reiskosten. Houdt qua tijd rekening met zo'n 10 minuten visagie p.p. en 10 minuten haarstyling p.p.)

  Oók mogelijk voor een kinderfeestje!! Hierbij zijn de fotografiekosten € 65,- per shoot voor 2 kinderen en per extra kind komt er € 2,50,- bij de prijs op. De visagiekosten bedragen voor een kinderfeestje € 45,- voor 4-6 kinderen en € 65,- voor 6-10 kinderen incl. haar en make-up!
 • Borstafdruk bij amputatie:
  € 85,- voor een model naar keuze

  De prijzen van de nabewerking van de gipsen buste, is de prijs van het nabewerken van een gipsbuik, min 20% aangezien de buste minder groot is dan een gehele gipsbuik. (Dus het beschilderen in één kleur kost dan bijvoorbeeld € 48,- en het vrij mozaïeken van de buste kost € 104,-)
 • Gipsbuik: (exclusief afwerking, ophangsysteem en bewerkingen)
  € 95,- voor een model naar keuze, exclusief handen.
 • Wil je de handen erbij? Dit kost 10 euro per hand extra omdat ik er veel meer werk van heb.

  -> Bij de volgende opsomming van bewerkingen van de gipsbuik is tevens het afwerken, gladmaken en het ophangsysteem inbegrepen.
 • Bewerken van de gipsafdruk met décopatch: € 60,- (excl. het gipsen zelf)

 • Bewerken van de gipsafdruk met stof (bijvoorbeeld van een geliefd jurkje van je of met kant): € 85,- (excl. het gipsen zelf) Mocht je hierbij nog extra versiersels wensen zoals een (eventueel met naam/datum bedrukt) lint, bloemen, veren etc, dan komt er een kleine meerprijs (tussen de €5,- en €15,-) overheen.

 • Een beschilderde gipsafdruk (Bijv. naar aanleiding van het geboortekaartje) kost € 85,- (excl. het gipsen zelf)
  Het beschilderen in één enkele kleur kost € 60,-
  Een portret van een foto van je baby op de gipsbuik laten schilderen besteed ik aan een andere kunstenares uit, dit kost € 100,-
 • Voor het vrij mozaïeken van de gipsafdruk betaal je € 130,- Dit geld voor grof mozaïeken met (gekleurde) tegels of bijv. stukjes vaas/bord/kopjes e.d. in een kleur die je zelf aangeeft (prijs is excl. het gipsen zelf).

 • Voor het maatwerk mozaïeken van de gipsafdruk betaal is de prijs op aanvraag, vanaf € 150,- tot max. € 250,-. Dit geld voor fijn mozaïeken met kleine 1x1 of 2x2 steentjes en de prijs is afhankelijk van het gekozen ontwerp. (prijs is excl. het gipsen zelf). De reden dat dit zo prijzig is, is omdat de steentjes die ik hiervoor moet bestellen erg kostbaar zijn, en er enorm veel tijd in het uitzoeken van de juiste steentjes en het mozaïeken met deze steentjes gaat zitten...

 • Een combinatie van beide mozaïekvormen is ook mogelijk, bijvoorbeeld de naam van je kindje in kleine steentjes, met grove tegeltjes er omheen. Dit kost € 175,- (excl. het gipsen zelf). Deze prijs geldt ook voor de naam beschilderd tussen de mozaïeksteentjes in.

 • Je kunt ook zelf een afdruk maken en deze door mij laat bewerken. Dit scheelt vanzelfsprekend in de kosten. Zorg -vooral als je een mozaïek-bewerking wilt- dan wel dat het gips meerlaags is aangebracht, en stevig aanvoelt. Mocht ik je gipsafdruk nog moeten verstevigen, bijknippen, schuren, in de primer zetten of anderszins bijwerken, wordt dit (in overleg) in rekening gebracht. (Zo tussen de 30-40 euro)
 • Prijswijzigingen voorbehouden.