PostHeaderIcon Prijzen

 • PRIJZEN VOOR DE FOTOGRAFIE:


 • Reiskosten vanuit Hantum (kop van Friesland):
  hiervoor vraag ik een bijdrage van € 0,40 per kilometer. Berekend met Google Maps. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht. Mocht ik meer dan 50 km (enkele reis) moeten rijden, dan vraag ik € 0.50 per gereden kilometer.

 • De foto's die ik tijdens jouw/jullie sessie maak, krijg je na zo'n 3 weken via een link van We-Transfer toegestuurd, waarmee je de foto's kunt downloaden.

 • Prijzen voor de algemene* fotografie:
  ~ Zilver:

  € 75,- fotosessie van 20-30 minuten voor 1 tot 2 personen. In mijn studio in Hantum of op locatie. Je krijgt 15 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo). Hierbij kun je vooraf een keuze maken tussen een zwarte óf witte achtergrond. Bij deze lowbudget fotoshoot kan er niet van kleding gewisseld worden. Weekendtarief: € 100,-
  ~ Goud:
  € 120,- fotosessie van 45-60 minuten voor 1 tot 2 personen. In mijn studio in Hantum of op locatie. Je krijgt 35 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo). Hierbij kun je zowel van de zwarte als de witte achtergrond gebruik maken en een keer van kledingsetje wisselen. Bij een buitenshoot heb je wat meer opties, omdat we wat langer de tijd nemen. Weekendtarief: € 150,-

  *
  Deze vorm van fotografie geldt bijvoorbeeld voor zwangerschapsfotografie, kinder- en gezinsfotografie, portretfoto's, loveshoots etc.
 • Per extra persoon: € 10,- per sessie
 • Exclusief eventuele reiskosten.


 • Newbornshoot:
  Voor de newbornshoot kun je kiezen uit drie verschillende pakketten:

  ~ Pakket "BRONS" -> Lifestyle sessie - dagelijkse handelingen staan centraal - ongeposeerde fotografie
  Een lifestyle sessie duurt max. 90 minuten en kost € 120,- (weekendtarrief: € 140,-) inclusief 20 digitale foto's (in hoge resolutie, zonder logo). De focus ligt op alles rondom de dagelijkse handelingen van de verzorging van jullie kindje. Dus bijv. het badderen, (borst)voeding geven, knuffelen etc. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 maanden na de geboorte.
  ~ Pakket "ZILVER" -> Baby staat centraal - geposeerde fotografie
  Je krijgt 20 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo) voor de prijs van € 145,- (weekendtarrief: € 165,-) Hierbij ligt de focus puur op het baby'tje zelf. Ik kom max. twee uren bij jullie thuis fotograferen. Ik neem mijn mobiele studiootje en allerlei attributen waar je uit kunt kiezen mee. Vooraf kun je aangeven welke spulletjes/poses/kleuren/achtergrondjes je aanspreken. We doen zo'n 2 tot 3 verschillende settingen, mits de baby zich natuurlijk fijn voelt! Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte.
  ~ Pakket "GOUD" -> Zowel baby als gezin staan centraal - geposeerde fotografie
  Voor dit pakket geldt dat ik max. drie uren bij je aanwezig zal zijn, en hierbij zitten ook gezinsfoto's ingesloten; baby met mama, met papa, gezamenlijk, met eventuele broertjes en/of zusjes etc. Ook hiervoor neem ik mijn mobiele studio en accessoires mee. Je krijgt bij dit pakket 30 bewerkte foto's op hoge resolutie doorgestuurd. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte. We doen zo'n 2 tot 3 settingen met de baby alleen en evt met broer/zus erbij, en daarna nog een aantal settingen met het hele gezin. De kosten hiervoor bedragen € 170,- (weekendtarrief: € 190,-)
  ~ Excl. reiskosten.


 • Bruidsfotografie:
  Momenteel fotografeer ik alleen de huwelijksreportages in bijv. bos of park met het bruidspaar en eventuele kinderen. Dit voor slechts € 100,- per uur! Vaak heb je dan aan een uur of 2 al voldoende voor een heel mooie reportage. Uitgebreidere bruiloften fotografeer ik vooralsnog niet meer. Ideaal voor low-budget huwelijksfeesten!!


 • Buikschilderij:
  Je kunt kiezen uit drie pakketten:
 • ~ Brons: Hierbij krijg je een buikschildering naar keuze zónder fotografie voor € 115,- Totale duur: ongeveer 60-80 minuten.
  ~ Zilver: Dit betreft een buikschildering inclusief een korte fotoreportage met zo'n 5 foto's voor € 145,- in totaal. Totale duur: ongeveer 80-100 minuten.
  ~ Goud: Bij dit pakket krijg je vooraf een zwangerschaps reportage van zo'n 20 minuten en krijg je 10 zwangerschapsfoto's. Daarna maak ik de bellypaint en krijg je ook hiervan nog een korte fotoshoot inclusief 5 foto's. Dus 15 foto's in totaal!! Dit alles voor slechts € 165,- Totale duur: ongeveer 100-120 minuten.

 • Babyshower:
  Regel zelf een leuke lunch of high tea voor jullie zwangere zus of vriendin, en ik kom gezellig langs om haar een prachtig blijvend cadeau te geven uit jullie naam! De prijzen zijn exclusief reiskosten.

  1. Buikschildering: € 100,- inclusief minishoot van de zwangere met de bellypaint. Incl. 5 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen. Zwarte achtergrond). Zorg als organisator voor een topje en legging o.i.d. (een jurk is niet handig aangezien de buik bloot gaat) die de zwangere kan dragen. Wat leuk is, is dat alle deelnemers een voorbeeld van een buikschildering meenemen waarvan ze denken dat deze afbeelding bij de zwangere past. Dan kan ze daaruit een keuze (of combi) maken.
  2. Gipsbuik: de gipsbuik kost bij dit arrangement € 90,- De buik kun je gelijk "kaal" meenemen of door mij laten bewerken. Het bewerken kan een aantal maanden duren en de prijs is afhankelijk van de gekozen bewerking. Vraag naar de mogelijkheden.
  3. Fotoshoot van de zwangere. Hierbij krijg je 15 digitale foto's van de zwangere dame (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen. Zwarte achtergrond.) en kan ze leuke accessoires gebruiken en verschillende kleding setjes meenemen. Als het een verrassing is, zorg dan als organisator voor wat extra kleding zoals een mooie jurk, Beha of een topje die de zwangere kan dragen. De shoot duurt ongeveer een halfuur. Kosten € 75,-

 • Smash the cake:
  een cake smash fotoshoot kost € 60,- (exclusief taartje.) Je krijgt dan 20 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie. Dit betreft een shoot van ongeveer 20 tot 30 minuten, aangezien de concentratie van de bijna-één-jarigen vaak nog niet zo hoog is en ze na een tijdje wel uitgegeten en uit gekliederd zijn ;) Binnen deze tijd heb ik over het algemeen al héél wat mooie foto's gemaakt.

  • Voor € 35,- extra regel ik, via een getalenteerden bakster, een prachtig cupcake-taartje voor je kindje, in kleuren en met vormen (bijv. hartjes, sterretjes, naam, datum, figuurtjes etc.) geheel naar eigen wens. In overleg is er heel veel mogelijk. Ook kan ik helium-ballonnen voor je regelen voor € 2,- per stuk.
  • Ook een gezonde taart kan geregeld worden. Suikervrij, tarwevrij, notenvrij en/of lactosevrij, Lolkje van "Lekker Sûn" bakt het voor je! Qua kleuren is het aanbod iets beperkter, omdat Lolkje niet met chemische kleurstoffen werkt. De mogelijkheden zijn: roze, geel, oranje, paars en groen. Op deze taart kan leuk versierd worden met figuurtjes als hartjes of sterretjes, maar dan uiteraard van gezonde ingrediënten. Ook kan de taart versiert worden met vruchten, zoals aardbeien en besjes of eetbare bloemetjes (in het seizoen en eventueel tegen meerprijs...) Kosten: € 30,-
  • Tevens is het mogelijk om vooraf een korte reportage (zo'n 20 minuten) van jullie als gezin te maken. Hiervoor betaal je slechts € 55,- en krijg je 10 foto's extra. Denk hierbij aan pure (portret)foto's van uw kind, zonder taart en slingers e.d., van eventuele andere kinderen, van het hele gezin bij elkaar, van papa en mama samen, etc.
 • Model voor een dag:
  De kosten hiervoor zijn dezelfde als de kosten van een "gewone" shoot.

  En bij model voor één dag heb ik een heel leuke samenwerking met visagiste Kim Waterval van Arte del Bella uit Ternaard. Hiervoor hebben we meerdere pakketten samengesteld om een compleet arrangement aan te bieden:
  ~ Gouden pakket: Make-up + haar stylen € 50,- p.p.
  ~ Zilveren pakket: Feest/Glamour make-up: € 20,-
  ~ Bronzen pakket: Dagmake-up € 15,-

  • De prijzen die hierboven beschreven staan zijn voor de schoonheidsspecialiste en dus exclusief fotografie en reiskosten. De kosten voor Kim kun je direct bij haar in de salon afrekenen.
  • Zijn jullie in groepsverband? (bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeestjes) Dan wordt de prijs naar beneden aangepast. Mail Kim of mij voor een offerte op maat.
 • Dierenfotografie:
  De kosten voor dierenfotografie in de studio bedragen € 40,- voor één huisdier. Per extra dier komt er € 10,- bij. Het maximum aantal dieren is afhankelijk van de grootte van de dieren. Omdat dieren niet zo'n lange concentratie hebben, duurt de shoot ongeveer een kwartier tot maximaal een halfuur. Inclusief 15 digitale foto's. Op locatie kost een dierenshoot € 55,- exclusief reiskosten.

 • PRIJZEN VOOR DE KUNSTWERKEN:

 • Geboortecadeau:
  Een beschilderd item met bijv. naam en geboortedatum en afbeelding van het geboortekaartje. Erg leuk om te geven én om te krijgen! Het is mogelijk om het geboortekaartje op een allerlei voorwerpen te laten schilderen. Denk aan een kei, klok, stoeltje, (struisvogel)ei, billendoekjesdoosje, koffertje, vogelhuisje etc etc. Sommige items heb ik zelf (vraag naar de mogelijkheden) andere voorwerpen kun je aanleveren. Prijs in overleg, hoe groter het object, des te meer werk en dus hoe hoger de prijs. Ga uit van € 25,- voor kleinere objecten (klok, klompjes etc) tot maximaal € 60,- voor grote objecten als tafeltje/stoeltje. Eventuele verzendkosten bedragen € 10,-

 • Gebrande kunst:
  Hiervan varieert de prijs tussen de € 50,- en € 100,- afhankelijk van de grootte en het gekozen materiaal.
 • Borstafdruk bij amputatie:
  € 85,- voor een model naar keuze (buste met evt. een stukje schouder(s) of buik mee gegipst.

  De prijzen van de nabewerking van de gipsen buste, is de prijs van het nabewerken van een gipsbuik, min 20% aangezien de buste minder groot is dan een gehele gipsbuik.

 • Gipsbuik:

 • € 95,- voor een gipsbuik met evt. je borsten, schouder(s) en een stukje van je bovenbeen mee gegipst.
  Dit betreft dan een "kale" buik, exclusief afwerking, ophangsysteem en bewerkingen.
  Wil je de handen erbij? Dit kost 20 euro per hand extra. dit omdat ik er veel meer werk van heb.

  DE PRIJZEN HIERONDER ZIJN ENKEL VAN DE DIVERSE BEWERKINGEN VAN DE GIPSBUIK...
  DUS MOCHT JE ZELF EEN BUIK HEBBEN LIGGEN, OF DE DOOR MIJ GEMAAKTE BUIK WILLEN LATEN BEWERKEN?
  DAN KUN JE HIER DE KOSTEN BEKIJKEN:

 • € 20,- Mocht je eigengemaakte buik erg slap en/of oud zijn, dan bereken ik wat extra kosten voor het verstevigen. Dit omdat ik aan zulke buiken vaak veel extra gipsrollen kwijt ben. De kosten zal ik eerst met jullie bespreken, maar dit zal vaak zo rond de € 20,- zijn.

 • € 50,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik + het aanbrengen van een ophangsysteem.

 • € 70,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik + het aanbrengen van een ophangsysteem + het gladmaken van de buik zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt.

 • € 80,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik + het aanbrengen van een ophangsysteem + het gladmaken van de buik + het beschilderen in één enkele kleur.
 • € 90,- voor het stofferen (bijvoorbeeld van een geliefd jurkje van je of met kant) Mocht je hierbij nog extra versiersels wensen zoals een met naam/datum bedrukt lint, bloemen, veren etc, dan komt er een kleine meerprijs (tussen de €10,- en €15,-) overheen. Incl. ophangsysteem.

 • € 100,- Een beschilderde gipsafdruk (Bijv. naar aanleiding van het geboortekaartje). Incl. ophangsysteem.

 • € 120,- Een portret van een foto van je baby op de gipsbuik geschilderd (dit besteed ik vaak aan een andere kunstenares uit). Incl. ophangsysteem.
 • € 130,- Voor het vrij mozaïeken van de gipsafdruk. Dit geld voor grof mozaïeken met (gekleurde) tegels of bijv. stukjes vaas/bord/kopjes e.d. in een kleur naar jouw keuze. Incl. ophangsysteem.

 • Vanaf € 150,- tot max. € 250,- Voor het maatwerk mozaïeken van de gipsafdruk. De prijs op aanvraag. Dit geld voor fijn mozaïeken met kleine 1x1 of 2x2 steentjes, spiegelstukjes en bijvoorbeeld patronen met bloemen of andere figuren. De prijs is afhankelijk van het gekozen ontwerp. (prijs is excl. het gipsen zelf). De reden dat dit zo prijzig is, is omdat de steentjes die ik hiervoor moet bestellen erg kostbaar zijn. Er zit enorm veel tijd in het uitzoeken van de juiste steentjes en ook het mozaïeken met deze steentjes is veel tijdrovender... Incl. ophangsysteem.

 • € 175,- Een combinatie van beide mozaïekvormen is ook mogelijk, bijvoorbeeld de naam van je kindje in kleine steentjes, met grove tegeltjes er omheen. Deze prijs geldt ook voor de naam beschilderd tussen de mozaïeksteentjes in. Incl. ophangsysteem.

 • Prijswijzigingen voorbehouden.