PostHeaderIcon Geboortecadeau's

Op zoek naar een zeer origineel kraamcadeau? Of wil je een mooie blijvende herinnering aan de geboorte van je kindje? Ik beschilder allerlei items naar jouw wens!

Het is mogelijk om een geboortekaartje op zeer veel voorwerpen te laten schilderen. Denk aan een kei, klok, stoeltje, (struisvogel)ei, houten billendoekjesdoosje, koffertje, spaarvarkentje, kapstokje, vogelhuisje met muziekdoosje etc etc. Sommige items heb ik zelf in beheer, vraag gerust naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen zal ik je vragen om het voorwerp zelf aanleveren. Op het item schilder ik vervolgens jullie idee, zoals bijvoorbeeld de naam van het kindje en de geboortedatum met de afbeelding van het geboortekaartje. Zo geef je ouders van een baby een onvergetelijk cadeau. Klik hier voor meer voorbeelden. Prijs in overleg, hoe groter het object, des te hoger de prijs.

Stuur het geboortekaartje ter voorbeeld naar me op, dan wordt het bij levering weer mee terug gestuurd. Het geboortekaartje inscannen en mailen kan natuurlijk ook, maar hierbij kan de kleur wel iets afwijken van het origineel. Bij voorkeur dus het kaartje toesturen of met het te beschilderen item meesturen.

Na een aantal weken kun je het cadeau afhalen uit Hantum of worden ze naar je toe gestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om het item rechtstreeks naar de kersverse ouders te laten sturen. Dan zorg ik ervoor dat het leuk verpakt is.

Alles wordt met de hand beschilderd en eventueel afgelakt.

Klik hier voor de scherpe prijzen voor dit unieke cadeau.