PostHeaderIcon Geboortecadeau's

Op zoek naar een zeer origineel kraamcadeau? Of wil je een mooie blijvende herinnering aan de geboorte van je kindje? Ik beschilder allerlei items naar jouw wens!

Het is mogelijk om een geboortekaartje op zeer veel voorwerpen te laten schilderen. Denk aan een grote steen, klok, stoeltje, (struisvogel)ei, houten billendoekjesdoosje, koffertje, vogelhuisje etc etc. Sommige items heb ik zelf in beheer, zoals klompjes, klokken en keien. Wil je iets heel anders, dan graag het voorwerp dan zelf aanleveren. Op het item schilder ik vervolgens jullie idee, zoals bijvoorbeeld de naam van het kindje en de geboortedatum met de afbeelding van het geboortekaartje. Zo geef je ouders van een baby een onvergetelijk cadeau. Het naschilderen van (baby)foto's doe ik niet, dus liever geen foto's van gezichtjes, handjes, voetjes e.d. Klik hier voor meer voorbeelden. Prijs in overleg, hoe groter het object, des te hoger de prijs.

Stuur het geboortekaartje ter voorbeeld naar me op, dan wordt het bij levering weer mee terug gestuurd. Het geboortekaartje inscannen en mailen kan natuurlijk ook, maar hierbij kan de kleur wel iets afwijken van het origineel. Bij voorkeur dus het kaartje toesturen.

De klompjes zijn momenteel alleen verkrijgbaar in lichtroze (de witte, blauwe en blank houten klompjes zijn tijdelijk uitverkocht). De geboorteklompjes zijn ongeveer 14 cm lang. Wil je ze wel graag in blauw, wit of houtskleur? Je kunt ze gemakkelijk zelf bestellen (Google op "klompjes bestellen" of iets dergelijks) en dan even bij mij langs brengen. Dan maak ik er wat moois van!

Na een aantal weken kun je het cadeau afhalen uit Hantum of worden ze naar je toe gestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om het item rechtstreeks naar de kersverse ouders te laten sturen. Dan zorg ik ervoor dat het leuk verpakt is.

Alles wordt met de hand beschilderd en eventueel afgelakt.

Klik hier voor de scherpe prijzen voor dit unieke cadeau.