PostHeaderIcon Model voor één dag

Een vrijgezellenfeestje, verjaardag, vriendinnendag, verrassingsfeest, zussenuitje, examenfeest... Altijd lastig om een knallende activiteit te bedenken!

Ik heb het leukste aanbod van Friesland: model voor één dag!

Een middag vol lol en fotografie. Op deze bijzondere dag staan jullie als echte fotomodellen in de spotlights! We maken zowel groepsfoto's als ieder een persoonlijk portret. En degene die extra in de belangstelling staat (bijvoorbeeld het toekomstige bruidje) mag natuurlijk extra vaak op de foto, alleen of in groepjes zoals met de zussen, vriendinnen en collega's apart. Het is jullie feestje, dus je kunt het krijgen zoals je het graag wilt hebben ;)

De invulling mogen jullie helemaal zelf bepalen, evenals de locatie. We kunnen er zowel grappige groepsfoto's als prachtige portretten van maken. Persoonlijk houd ik erg van grote contrasten en oude gebouwen. Bijvoorbeeld in je mooiste galajurk in een oude fabriek, strak in pak op de boerderij, met je gekste jaren 60 kleding in een oude gevangenis, in moulin rouge-style bij een mooie molen, in politieoutfit in de kerk, als diva op het industrieterrein etc, etc. Maar ook parken, bos of strand en duinen lenen zich bij uitstek voor deze shoot. Kijk bij de foto's voor meer voorbeelden. Neem contact op voor alle mogelijkheden of klik hier voor de prijzen!

En bij model voor een dag heb ik een heel leuke samenwerking met visagiste Kim Waterval van Arte del Bella uit Ternaard. Hiervoor hebben we meerdere pakketten samengesteld om bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeestjes een compleet arrangement aan te bieden. Jullie worden prachtig door Kim opgemaakt (naturel, glamour of in een thema naar keuze)! Tevens kunnen jullie je extra in de watten laten leggen en ook nog jullie haren mooi laten krullen, stylen, vlechten of opsteken. En dat tegen zeer scherp tarief!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om dit arrangement helemaal voor jezelf te houden en jezelf een dagje lekker in de watten te leggen. Of jezelf mooi op laten te maken door Kim en daarna samen met je partner bij mij een loveshoot doen, het kan allemaal... Dit arrangement is ook leuk voor kinderfeestjes!! Hiervoor geldt een speciaal tarief, zie prijslijst.

"8 sept 2018 werd ik verrast met een vrijgezellenfeestje. We hebben met een groep meiden een fotoshoot gehad in de Broerekerk in Bolsward. Jitske heeft dit gedaan en dat was fantastisch! Het was een ongedwongen sfeer en alles kon en mocht! Jitske deed dit op een enthousiaste manier waardoor wij ons allemaal op ons gemak voelden! Het was in 1 woord gewoon geweldig!!! Bedankt Jitske!!" ~Alie van der Werf