PostHeaderIcon 3D geprintte beeldjes

Hoe uniek is dit?! Leg jezelf nu vast op een wel héél bijzondere manier... In samenwerking met www.evenredig.nl kun je nu een 3D beeldje van jezelf laten maken. Een prachtig standbeeld van max. 14 cm hoog!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je komt op het kantoor van Evenredig te Dokkum (daar staan de scanner en 3Dprinter), waar je ingescand gaat worden. Dit lijkt ingewikkeld maar het valt reuze mee. Jolmer Tilstra (eigenaar van Evenredig) loop met een handscanner en laptop om je heen en de scanner vertaalt de binnengekomen informatie gelijk naar de laptop toe. Het is wel van belang dat kinderen stil kunnen zitten, toch wel zo'n 10 minuten. Hierna kun je beoordelen of de scan naar je zin is, en wordt de scan gelijk bewerkt. De rest gebeurt ook op het kantoor van Evenredig. Het printen is een lang proces dus helaas kun je er niet op wachten en  de print niet gelijk meekrijgen.

De beeldjes kunnen in de kleuren wit, zwart of grijs worden geprint. De productie- en levertijd is zo'n 3 weken na het scannen. Het beeldje wordt dan naar je opgestuurd (€ 10,- verzendkosten) of je kunt deze in Dokkum afhalen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan 3D beeldjes van je kinderen, van je ouders of een 3D-beeld van je zwangerschap als herinnering aan deze mooie periode. Het inscannen is trouwens volledig veilig, ook voor je ongeboren kindje. Een beeldje van jezelf om weg te geven aan je geliefde. Of laat je tezamen inscannen, dat kan ook!! Ook enorm leuk voor op de bruidstaart, jullie zelf op de top, een herinnering voor altijd!

Qua kleding kun je het best kiezen voor strak zittende kledingstukken met niet teveel frutseltjes, strikjes, knopen etc. Als kleding te los of ruim zit, zie je dit goed terug op de scan. De kleur van de kleding maakt niet uit, wel is het van belang dat de kleding niet te donker is.

Je kunt ervoor kiezen om alleen je hoofd/schouders uit te laten printen, vanaf je middel of vanaf je dij. Kijk hier voor de prijzen van dit unieke item... De scan die we maken kun je eventueel tegen meerprijs meekrijgen (in zwart-wit).